Curatare si intretinere profesionala Deck

Pardoselile exterioare deck si terasele din lemn sunt expuse in mod constant capriciilor naturii, precum ploaia care izbeste, zapada care ingheata si soarele care scorojeste. Tratarea pardoselilor din lemn exterioare inlatura aspectul mohorat al deckului si confera protectie de durata deckului pentru ca acesta sa contracareze efectele naturii si sa isi pastreze frumusetea.

Echipa noastra este specializata in proiectarea si montarea de pardoseli pentru terase si piscine tip deck. Suntem montatori acreditati pentru pardoseli de exterior Exterpark. Instalarea si tratarea corespunzatoare a lemnului de exterior garanteaza o durata indelungata de folosinta.

Curatarea profesionala deck se refera la curatarea si revitalizarea pardoselilor exterioare, tip Deck, intr-un mod unic datorita utilizarii solutiilor si masinilor profesionale.

Aplicand ca strat de finisaj ceara Remers, ulei Bona se asigura protectie UV si se accentueaza culoarea naturala a lemnului.

Prin procedeul aplicat se asigura curatarea profunda si protejarea indelungata a pardoselilor. Rezultatul este un deck care arata ca si nou, pastrandu-si frumusetea mult timp de acum inainte.

A.D.O.B. VERTICAL GRUP , sector 1, Bucuresti – Tel. 0721.494.093 – email: office@e-parchet.ro

SOLICITA OFERTA