CURATARE PROFESIONALA PARCHET

Web ID : CURATARE PROFESIONALA PARCHET

38.68 Ron

Solicita oferta personalizata

Nou

Programul nostru pentru tratarea parchetului se bazeaza atat pe experienta noastra acumulata in cei 10 ani cat si pe intelepciunea lucrului cu mesterii parchetari. Noua noastra campanie dedicata curateniei profesionale, va ofera 3 tipuri diferite de tratament in conformitate cu nevoia parchetului dumneavoastra:

Soft - Suprafata parchetului este curatata eficient, in profunzime, Scrub-ul indepartand urmele de grasime, murdarie si de incaltaminte, apoi, optional, pardoseala va fi tratata cu un strat de polis daca este lacuita, ulei daca pardoseala este uleiata sau wax oil refresher daca suprafata este ceruita. Gata in cateva ore!

MEDIUM – Abrazivele noastre profesionale se utilizeaza la pregatirea suprafetei pentru eliminarea semnelor de uzura si de usoara zgariere, apoi pe podea va fi aplicat lacul Traffic HD, in cazul unei podele lacuite, ulei pentru o suprafata uleiata sau hard wax oil in cazul pardoselii ceruite. Veti avea din nou un parchet elegant, pregatit pentru noi evenimente. Gata peste noapte!

HARD – Procedeul se aplica atunci cand parchetul este ingalbenit, cu zgarieturi profunde. Este vorba despre o renovare completa ce presupune slefuirea totala pana la lemnul crud folosind masini performante de slefuit cu aspiratoare de praf. Apoi vom aplica 2 straturi consecutive de finisaj, lac, ulei sau hardwax oil. in functie de tipul finisajului, rezultand un parchet complet nou: mat sau lucios. Gata in 2-3 zile zile!

Curatarea profunda reda frumusetea podelei si mareste durata de viata a parchetului. Rezultatul va fi o pardoseala eleganta si durabila. Si, intotdeauna, un client multumit!

Solutii si masini profesionale pentru curatare profunda.

Tratamente protectoare pe baza de ulei, ceara sau lac.

Tel - 0721494093

Tel - 0723534838

SC. A.D.O.B. VERTICAL GRUP SRL, sector 1, Bucuresti 

Posteaza o recenzie