Servicii Montare, Finisare, reconditionare

Echipa noastra doreste sa va aduca satisfactii prin servicii de lux in domeniul pardoselilor din lemn. 

Montarea, finisarea si reconditionarea pardoselilor din lemn este specialitatea noastra.

Experienta acumulata, echipele de profesionisti si dotarea cu scule si utilaje din ultima generatie ne permit sa oferim solutii profesionale clientilor nostri pentru parchet masiv, parchet stratificat, parchet pentru bai, parchet pentru incalzire in pardoseala, pardoseli de exterior, fatade din lemn.

Gasim intotdeauna solutii inteligente, cu design deosebit. Putem realiza modele deosebite, combinand esente din lemn indigen (stejar, nuc, cires, frasin, salcam, paltin) sau exotic (wenge, zebrano, IPE, jatoba, sucupira, palisandru, maslin, teak, doussie, iroco, merbau).

Reconditionare – Finisare - Intretinere parchet

Arta de a transforma aspectul mohorat si uzat intr-o podea fina si frumoasa cu aspect natural si multumirea clientilor nostri este recompensa activitatii noastre.

Procesul de finisare se executa cu utilaje performante, dotate cu aspiratoare de praf. Preferam sa folosim materiale ecologice, cu miros slab si fara pericol pentru sanatate. Pardoselile pot fi lacuite sau uleiate cu finisaje mate, satinate sau lucioase.

Intretinerea regulata a pardoselilor reprezinta cheia succesului pentru a beneficia de cea mai frumoasa si mai curata pardoseala din lemn.

REALIZARE SAPE AUTONIVELANTE PARCHET
Montare parchet
MONTARE DECK
Reconditionare parchet
MONTARE - FINISARE PARCHET
CURATARE PROFESIONALA PARCHET

38.68 Ron

CURATARE PROFESIONALA DECK
MONTARE FATADE LEMN