Thomsit R 777 - Amorsa penetranta pentru sapa - 10kg

Web ID : Thomsit R 777

267.75 Ron

Solicita oferta personalizata

CARACTERISTICI:
- fixeaza praful
- reduce porozitatea
- economica
- clasificata EC1 conform GEV EMICODE

DOMENII DE UTILIZARE:
Amorsa este recomandata pentru betoane absorbante, sape pe baza de ciment, sape pe baza de sulfat de calciu (anhidrit) inaintea aplicarii sapelor autonivelante Thomsit sau a adezivilor Thomsit. Thomsit R777 este folosit si pentru pre-tratarea suprafetelor absorbante reducand porozitatea si fixand praful dupa prepararea corespunzatoare a suportului (sablare si aspirare). Potrivita pentru sistemele de incalzire prin pardoseala, unde temperatura nu depaseste 50 de grade. Nu este o bariera de vapori. Numai pentru uz interior.

PROPRIETATI:
Fara solventi, produs certificat GEV EMICODE EC1 (emisii poluante scazute), miros neutru, neinflamabil. Cu vascuozitate scazuta si penetrant, asigurand o aplicare usoare si un consum economic.

PREGATIREA SUPRAFETEI  SUPORT:
Alegerea sistemului de amorsare potrivit depinde de suport si de conditia in care se afla acesta. Daca aveti dubii/neclaritati  alegeti sistemul de amorsare impreuna cu serviciul tehnic Thomsit. Suportul trebuie sa aiba bariera de vapori. Este obligatoriu ca suportului sa-i fie masurata umiditatea. Daca umiditatea este mai mare de 2%, in special la consructiile noi, este necesara o membrana (hidroizolatie) Thomsit (Thomsit R755). Suportul trebuie sa nu aiba defecte structurale, sa nu sune a gol, sa aiba rezistente la compresiune si inindere corespunzatoare, sa fie uscat (permanent), fara lapte de ciment si praf, fara contaminari sau tratamente care ar slabi aderenta amorsei. Suportul se slefuieste (sableaza) si se aspira inainte de aplicarea amorsei.

MOD DE APLICARE:
Thomsit R777 poate fi diluata pana la maxima 1:1 cu apa curata atunci cand este aplicata pe sape pe baza de ciment sau sulfat de calciu (anhidrit). Suporturile foarte absorbante pot necesita 2 aplicari de amorsa. La prima aplicare se dilueaza 1:1, iar la a doua se aplica nediluat. Pentru betoanele absorbante nu diluati produsul. Nu turnati produsul direct pe suport, turnati intr-o galeata si aplicati produsul cu bidineaua (sau trafaletul). Aplicati egal pe toata suprafata. Lasati sa se usuce complet inaintea trecerii la urmatoarea faza. Aplicati Thomsit R777 in acord cu conditiile si practica prescrisa de Standardele nationale si Standardele Europene.

Posteaza o recenzie