SOLICITA OFERTA PENTRU PARDOSELI EXTERIOR " />

Pardoseli pentru exterior

Promotii

Magazinul nostru va ofera posibilitatea de a va amenaja cu bun gust si inspiratie terasa, veranda sau orice alt spatiu in care obisnuiti sa petreceti timp alaturi de familie si prieteni. Va punem la dispozitie o gama extinsa de pardoseli exterioare din lemn uscate si tratate corespunzator, garantand pentru durabilitatea si confortul pe care acestea le pot oferi. Produsele pe care le comercializam poarta amprenta calitatii superioare.

In cei 10 ani de experienta am identificat o nevoie a consumatorului roman de stil si spirit practic, motiv pentru care magazinul nostru comercializeaza lemn de cea mai buna calitate, capabil sa ofere un aspect elegant, insa sa fie deopotriva suficient de confortabil pentru dumneavoastra si intreaga familie. Constientizam, de asemenea, faptul ca nevoile sunt diferite, motiv pentru care va oferim posibilitatea de a achizitiona pardoselile din lemn pentru exterior (deck) sub forma de lamele sau dale patrate, pentru a gestiona cat mai usor cu putinta montarea exemplara a materialului.

Principalele esente comercializate: Teak, IPE, Cumaru, Garapa, Muculungu, Tatajuba, Larice Siberian, Frasin Termotratat

Pardoseala deck IPE

Specia de lemn IPE este de surginte amazoniana, dovedind o densitate de 1270-1300 kg/m3 intr-un mediu cu 12% umiditate, specific locatiilor urbane. Lemnul IPE prezinta o cromatica rustica, dar totusi citadina, infatisand un contrast maro-verzui cu tonalitati castanii, iar in functie de mediul in care este amenajat, cromatica acestuia poate devia intr-un maro inchis. Granulatia vizibil stransa a lemnului IPE este accentuata de aspectul texturat al acestuia, dar si de duritatea care il face atat de popular pntru decking.

Lemnul IPE constituie una dintre cele mai dure si rezistente soiuri de lemn ideale pentru pardoseli exterioare, in masura in care duritatea lemnului IPE se tripleaza in raport cu stejarul, iar textura sa este medie spre fina, lucru care ii confera un aspect neted, lipsit de lucrul caracteristic acestor soiuri. Lemnul IPE este preferat de specialistii in amenajari exterioare gratie calitatii sale. Lemnul se prelucreaza indeosebi gratie rezistentei sale la agenti marini si insecte care ii pot ataca structura, insa ceea ce face acest lemn cu adevarat deosebit este faptul ca prezinta rezistenta vehementa la zgarieturi si abraziuni. Intrucat este un lemn extrem de rezistent si durabil, cu o calitate net superioara speciilor locale, lemnul IPE este ideal pentru: amenajari interioare si exterioare cu parchet (deck); amenajari pergole; amenajari terase si chiar alei de acces.

Pardoseala deck Teak

Arborele Teak se face remarcat in industria deck gratie durabilitatii sale, reusind sa faca fata conditiilor vitege, dar si tranzitiilor bruste de la un anotimp la altul. Teak-ul dovedeste o rezistenta ntoabila in fata vanturilor puternice si a ploilor severe, gratie uleiului pe care il stocheaza in compozitie, care, de altfel, il si investeste cu aceasta rezistenta la apa, ceea ce il si protejeaza de eventuale insecte si bacterii ce pot aparea in urma acestor fenomene, dar si a descompunerii ce ii ameninta structura. Intrucat toate aceste atribute caracterizeaza un lemn extrem de durabil, Teak-ul constituie o varianta excelenta pentru amenajarile exterioare.

Cu o greutate medie si o rezistenta deosebita la descompunere, lemnul cucereste prin cromatica sa placuta si calda, in note de caramel. Uleiurile naturale din compozitie il protejeaza impotriva agentilor externi si a descompunerii, insa il poate face greu de instalat, motiv pentru care pot fi intampinate dificultati de aderenta. Cu toate acestea, Teak-ul este ideal pentru segmentul de constructii navale, punti, dar si pentru amenajari interioare si exterioare, indeosebi pentru productia de mobilier, placaje, podele, furnire, dovedind o excelenta rezistenta la crapaturi.

Pardoseala deck Cumanu

Cumaru este o specie de lemn deosebita care provine din Bazinul Amazonului. Fiind un lemn de surginte amazoniana, densitatea atinge pana la 1070-1100 kg/m3 atunci cand este amplasat intr-un mediu cu 12% umiditate, in timp ce in verde atinge aproximativ 1280 kg/m3. Lemnul se prezinta ca un factor ce poate insufleti designul exterior, in sensul in care cromatica sa imprumuta valente din natura, bucurandu-se de contraste efervescente de maro-galbui si maro deschis atins de note castanii.

Nuanta atragatoare a lemnului Cumaru este accentuata de granulatia vizibil comprimata, ceea ce face ca aspectul sau sa fie smuls din panorama imprejurimilor. Totusi, cromatica nu pare sa fie atributul care face lemnul Cumaru atat de popular, ci duritatea si durabilitatea acestuia, in sensul in care Cumaru dovedeste o duritate tripla in raport cu stejarul. Textura sa medie spre fina prezenta prin fibre vizibile ii confera un aspect placut si natural, fiind total lipsit de un luciu familiar acestui soi. Acest soi este dificil de prelucrat, fiind un lemn extrem de dur, insa duritatea se transforma in avantaj atunci cand vine vorba despre protectie.

Astfel, Cumaru este o excelenta varianta pentru amenajarile exterioare, prezentand o rezistenta notabila la insecte si agenti marini, dar si la abraziuni si zgarieturi mecanice. Intrucat este prezentat ca un lemn extrem de durabil si rezistent, Cumaru este ideal pentru: amenajari interioare si exterioare cu parchet (decking); amenajari pergole; amenajari terase si, in functie de locatie si conditii de umiditate, amenajari alei de acces.

Pardoseala deck Elondo

Acest soi de lemn este de sorginte amazoniana, iar greutatea sa este de aproximativ doua ori mai mare decat cea a stejarului. Din acest motiv, pardoseala Elondo este recomandata pentru amenajarea teraselor, pergolelor sau chiar a aleilor de acces, insa este ideala si pentru placarea interiorului locuintei dumneavoastra. Elondo aduce un plus de eleganta oricarui spatiu, gratie nuantei sale de un maro pretios si a texturii generata de granulatia intretesuta, care impiedica aparitia lustrului caracteristic.

Deck Elondo pluseaza nuantele sale alternative (o puteti alege pe cea preferata in ton cu mobilierul si piesele de design) si prin aspectul mat (neuleiat), lucru care ii potenteaza pretiozitatea si il face mai durabil, fiindca zgarieturile generate de tocurile ascutite sau jucariile celor mici nu se vor mai vedea de acum inainte, daca alegeti acest tip de pardoseala. In plus, Deck Elondo este o varianta extrem de igienica pentru familiile numeroase, fiindca duritatea sa poate face fata cu succes agentilor externi, insectelor si microorganismemelor ce pot adera la sanatatea celor mici.

Pardoseala exterior lemn Mukulungu

Ne concentram asupra celor mai uzuale nevoi pe care clientii nostri ni le sugereaza, iar amenajarile exterioare sunt specialitatea noastra. De aceea, in cazul in care ati planuit reconfigurarea deplina a designului locuintei dumneavoastra, pardoseala Mukulungu se poate sa se integreze la perfectie in noul cadru. Lemnul mukulungu este unul extrem de versatil si placut, avand doua fete striate si o cromatica naturala ce se contopeste cu natura vie din preajma locuintei. Mai mult, acest tip de pardoseala va garanta durabilitatea si confortul pe care aceasta vi le poate oferi, fiind, totodata, usor de intretinut.

Puteti opta pentru montarea pardoselei Mukulungu atat pe terasa, cat si in bucataria de vara sau in orice alt spatiu unde veti petrece timp calitativ in compania celor dragi. Aceasta pardoseala imprumuta din aspectul locuintelor din vestul Europei, mizand pe un design minimalist si un bun gust estetic desavarsit. In plus, cromatica versatila va permite sa oferiti o imagine de ansamblu echilibrata a locuintei, fara a epata in vreun fel.

Pardoseala deck Merbau

O sugestie ofertanta din partea magazinului nostru este si parchetul masiv Merbau, un lemn originar din Indonezia, care ofera un aspect fluid si versatil incaperii in care este amplasat. Lemnul Merbau este debitat radial pentru a evidentia textura inconfundabila, de fapt elementul care atrage atentia asupra acestei specii. Acest soi de lemn are o cromatica aparte, usor rosiatica (obtinuta in 3 – 4 luni de la montare) si dovedeste o durabilitate medie la umiditate si daunatori.

Parchetul Merbau are un aspect neuleiat, iar locul sau poate fi atat in baie, unde va genera un cadru absolut relaxant, fie la exterior, fiindca taria lemnului garanteaza pentru capacitatea acestuia de a face fata intemperiilor. Totusi, nu putem nominaliza cu precizie toate intrebuintarile acestui soi de pardoseala, fiindca gusturile si preferintele sunt subiective si nu se discuta. Calitatea si pretiozitatea sa isi pot gasi locul oriunde, iar confortul oferit de acest tip de pardoseala va reda sentimentul de "acasa".

Pardoseala deck Sucupira

Lemnul Sucupira este original din America de Sud si se prezinta prin abilitatea de a investi locatia cu un aer elegant si diafan. Brazilienii numesc Sucupira “nuc salbatic brazilian”, ceea ce denota caracterul rezistent si durabil al acestui soi de lemn, dincolo de cromatica sa rudimentara si genuina. Sucupira este recunoscut gratie contrastului cromatic galben-maroniu, care, in functie de locatia in care este amenajat lemnul, poate deriva intr-o nuanta de maro inchis.

Paleta de culori este, asadar, vasta, fiind dependenta de amplasament si conditii externe. In acest sens, lemnul Sucupira poate fi gasit in nuante de maroniu deschis si brun si chiar ciocolatiu inchis. Acest lemn cu adevarat pretios se bucura de un aspect neted, cu un luciu putin consistent, fiind lipsit de miros. Textura sa inedita deriva din granulatia subtil intretesuta, ceea ce ii confera volum si densitate. Pretiozitatea lemnului Sucupira reprezinta un atu in raport cu celelalte soiuri de lemn, indeosebi provenit din America de Sud, insa rezultatul se obtine in urma unei prelucrari anevoioase, din cauza duritatii acestui lemn. Textura sa intrepatrunsa il face greu de prelucrat, insa acest lucru il si face atat de deosebit si pretabil pentru amenajari exterioare din zone rezidentiale in care se inregistreaza un trafic intens.

Pardoseala deck Tatajuba

Tatajuba este un soi de lemn autohton cu preponderenta in SUA, acolo unde dovedeste valente inedite de estetica si stil. Lemnul Tatajuba se prezinta ca un soi versatil si rezistent la intemperii, extrem de durabil si prietenos cu mediul in care este amenajat, oferindu-va dumneavoastra si familiei un confort sporit. In termeni de duritate, Tatajuba este un lemn foarte dur si rezistent la agresiunea agentilor biologici si marini, indeosebi la actiunea insectelor. Totodata, lemnul prezinta o rezistenta notabila in fata factorilor biologici, precum ciupercile a caror aparitie poate fi generata de ploi dese, motiv pentru care lemnul de Tatajuba este incadrat in prima clasa de duritate.

Cu o cromatica contrastanta, lemnul de Tatajuba deriva, in timp, din galbui-maroniu in tonuri de roscat-maronii atinse de o nuanta aurie, stralucitoare. Intrucat dovedeste o excelenta valenta estetica si o duritate notabila, lemnul nu necesita o tratare suplimentara pentru a fi conservat pentru mai mult timp, insa se recomanda aplicarea unui ulei de intretinere in cazul in care doriti sa subliniati aspectul fibrei si a cromaticii inedite. Intrucat este un soi extrem de durabil si rezistent, lemnul de Tatajuba este ideal pentru amenajari interioare si exterioare cu parchet, dar si pentru redefinirea designului terasei si pergolei.

Intreţinerea lemnului de exterior

Întreţinerea curentă se realizează spălând lemnul cu o soluţie de detergent special şi apă.


SOLICITA OFERTA PENTRU PARDOSELI EXTERIOR

ACCESORII MONTARE DECK
Pardoseli exterior - lemn
Lemn termotratat
Pardoseli exterior - WPC