PARDOSELI - FATADE IDECKING

Sistemele noastre brevetate EasyClick si EasyChange simplifica si revolutioneaza toate metodele traditionale de instalare utilizate in intreaga lume.


DURO este numele celui mai innovator material 100% reciclabil studiat pentru a atinge frumusetea padurilor naturale, limitand in acelasi timp problemele cele mai frecvente legate de stabilitatea, rezistenta si longevitatea padurilor traditionale, care sunt acum disponibile prin oferta iDecking Revolution.

 

iDecking systems avantaje:

FARA SURUBURI

iDecking nu necesita distantiere, cuie sau suruburi, comparativ cu fixarea traditionala, sistemul si tehnica reducand drastic timpul de instalare si prelungind durata de viata a produsului.

Alegerea iDecking va permite sa va bucurati de mers pe o suprafata complet curata si neteda a pardoselii de exterior.

 

DURABILITATE MARE

Sistemul nostru de sine din aluminiu extrem de durabil si rezistent, clemele din plastic ofera o rezistenta si o durabilitate mai mare spre deosebile de structura traditionala din lemn care este predispusa la aschiere si putrezire.


Garantia sistemului: 20 ani

INSTALARE RAPIDA

Economisesti timp! Economisesti bani!
Sistemele iDecking sunt proiectate pentru a accelera timpul de instalare a pardoselilor exterioare – in majoritatea cazurilor de pana la 5 ori mai rapid!

EVITATI STAGNAREA APEI SUB PARDOSEALA EXTERIOARA

Designul unic al clemelor din plastic iDecking evita contactul dintre aluminiu si sol, permitand asezarea substructurii in orice directie si lasand apa sa curga pe sub pardoseala.
EasyClick
EasyChange
Duro
Etherno bamboo
Fatade din Compozit
Lamele iDecking
DURO 2.0