DECK CUMARU 21x125X2100-3600MM HH

Web ID : DECK CUMARU 21X125

Indusparquet

589.05 Ron

Solicita oferta personalizata

Pardoseala deck Cumanu

Cumaru este o specie de lemn deosebita care provine din Bazinul Amazonului. Fiind un lemn de surginte amazoniana, densitatea atinge pana la 1070-1100 kg/m3 atunci cand este amplasat intr-un mediu cu 12% umiditate, in timp ce in verde atinge aproximativ 1280 kg/m3. Lemnul se prezinta ca un factor ce poate insufleti designul exterior, in sensul in care cromatica sa imprumuta valente din natura, bucurandu-se de contraste efervescente de maro-galbui si maro deschis atins de note castanii.

Nuanta atragatoare a lemnului Cumaru este accentuata de granulatia vizibil comprimata, ceea ce face ca aspectul sau sa fie smuls din panorama imprejurimilor. Totusi, cromatica nu pare sa fie atributul care face lemnul Cumaru atat de popular, ci duritatea si durabilitatea acestuia, in sensul in care Cumaru dovedeste o duritate tripla in raport cu stejarul. Textura sa medie spre fina prezenta prin fibre vizibile ii confera un aspect placut si natural, fiind total lipsit de un luciu familiar acestui soi. Acest soi este dificil de prelucrat, fiind un lemn extrem de dur, insa duritatea se transforma in avantaj atunci cand vine vorba despre protectie.

Astfel, Cumaru este o excelenta varianta pentru amenajarile exterioare, prezentand o rezistenta notabila la insecte si agenti marini, dar si la abraziuni si zgarieturi mecanice. Intrucat este prezentat ca un lemn extrem de durabil si rezistent, Cumaru este ideal pentru: amenajari interioare si exterioare cu parchet (decking); amenajari pergole; amenajari terase si, in functie de locatie si conditii de umiditate, amenajari alei de acces.

Specificatii

Culoare
MARO - INCHIS
Esente
CUMARU

Posteaza o recenzie

Produse Asemanatoare