PARDOSELI EXTERIOR - LEMN TERMOTRATAT

Promotii

LEMN TERMOTRATAT PENTRU TERASE SI FATADE

Cu o experienta de 10 ani in domeniul pardoselilor si fatadelor din lemn, Compania Vladi Concept SRL se pozitioneaza drept un veritabil jucator din piata. Compania comercializeaza lemn termotratat din Pin si Frasin, acoperind solicitarile din partea clientilor dornici sa isi amenajeze locuintele atat interior cat si exterior.

Procesul in urma caruia rezulta lemnul termotratat este numit generic "thermally modified wood”. In cadrul acestuia, are loc piroliza controlata a lemnului de pin si frasin, tinand cont de conditii precise si sigure. 

In urma procesului de tratare termica a lemnului, acesta devine rezistent la orice fel de temperaturi, motiv pentru care prezinta o stabilitate pronuntata a formei si scade drastic sansele de a se umfla sau a-si schimba aspectul la contactul cu temperaturile ridicate. De altfel, lemnul termotratat prezinta un risc scazut de descompunere prin putrezire, cu alte cuvinte dezvolta o rezistenta sporita fata de fungi si microorganisme, iar culoarea rezultata in urma procedeului este una extrem de versatila. Din acest motiv, lemnul termotratat poate fi folosit in egala masura pentru lucrari de interior, precum si pentru placarea fatadelor de cladiri civile, piscine, locuri de joaca si multe altele, intrucat lemnul termotratat prezinta o durabilitate vizibil accentuata.

Pardoseli exterioare din lemn termotratat (Decking)

Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama extinsa de pardoseli exterioare din lemn tratat de esenta tare, ideal pentru a va reamenaja cu bun gust locuinta. Gratie proprietatilor sale acutizate printr-o calitate ridicata, lemnul termotratat garanteaza pentru o durabilitate extinsa, motiv pentru care investitia se va amortiza odata cu trecerea timpului, degrevandu-va, astfel, de retusuri dese. De altfel, pardoselile din lemn termotratat dezvaluie si un mediu mai igienic pentru dumneavoastra si familie, intrucat acesta prezinta o protectie deosebita fata de microorganisme si ciuperci.

Pentru segmentul decking, magazinul nostru va recomanda pardoselile din frasin termotratat, fiindca aspectul lor emblematic va genera un cadru rafinat. Astfel de suprafete sunt ideale pentru zonele in care se inregistreaza un trafic intens, iar pretul sustine durabilitatea si calitatea acestui material. Totusi, o astfel de investitie va poate ajuta sa economisiti sume considerabile pe termen lung, si sa conservati pentru mai mult timp spiritul de “acasa”, atat de familiar celor mici.

La un pret mai redus, insa capabile de aceeasi calitate sunt si pardoselile exterioare din pin termotratat, care ofera un aspect la limita dintre rustic si elegant. Acestea imprumuta din aspectul traditional al lemnului de esenta tare, insa reinterpretat intr-o maniera autohtona. Astfel, pinul termotratat are un aspect slefuit, insa dezvaluie cu atentie fiecare detaliu gravat in structura lemnului, ceea ce il face absolut pretios.

Lemn termotratat pentru constructii civile si industriale

Gratie abilitatii lui de a face fata intemperiilor si conditiilor vitrege de vreme, lemnul tratat poate fi utilizat atat pentru constructii civile, cat si industriale, dovedind aceeasi durabilitate in ambele cazuri. Aspectul elegant si reconfortant al lemnului tratat poate fi acutizat prin detalii minimaliste ce va pot acorda locuintei dumneavoastra o nota pretioasa in raport cu locuintele vecine.

Magazinul nostru va ofera posibilitatea de a comanda lemnul cel mai potrivit pentru constructia planuita. Dispunem de o gama extinsa de materiale de inalta calitate disponibile la preturi atractive si competitive. Nu intervenim asupra recomandarilor, intrucat diferentele dintre fatadele de pin termotratat si frasin termotratat sunt subiective si pot fi identificate in functie de preferintele fiecarui client, motiv pentru care consideram ca o analiza amanuntita a produselor pe care le comercializam va fi suficienta pentru a extrage propria parere cu privire la lemnul care va face obiectul achizitiei. Tehnic vorbind, frasinul termotratat se prezinta ca un material mai rezistent si mai impunator, gratie aspectului sau bogat si “plin”, insa pinul termotratat face o impresie excelenta in cazul constructiilor civile si de interior. Totusi, fiecare tip de material dovedeste veleitati deosebite in raport cu scopul caruia ii este alocat, oferindu-va garantia durabilitatii si a elegantei atat la interior, cat si la exterior.

Deck Pin Termotratat 21x95 mm

273.70 Ron

Pin Termotratat Imbinat 21x95 mm

273.70 Ron

Pin Termotratat Imbinat 26x95 mm

249.90 Ron

Deck Pin Termotratat 26x95 mm

291.55 Ron

Frasin Termotratat Imbinat 21x95 mm

476.00 Ron

Deck Frasin Termotratat Imbinat 25x95 mm

505.75 Ron

Deck Frasin Termotratat 21x95 mm

464.10 Ron

Deck Frasin Termotratat 25x95 mm

476.00 Ron

Conectori plastic

1.55 Ron

Bona Decking Oil Neutru - 2.5 l

431.38 Ron 388.24 Ron

Dale Pin Termotratat 60x60 cm

142.80 Ron

Surub inox prindere clema deck

0.24 Ron

Substructura Decking 30x60 mm

20.83 Ron

Substructura Decking 45x70 mm

29.75 Ron


 1 LAMELA
 IMBINAT IN DINTI

 PIN TERMOTRATAT
 FRASIN TERMOTRATAT

 MARO
 MARO INCHIS