Etherno bamboo

ETHERNO BAMBOO: 100% DECK DIN BAMBUS

iDecking Revolution este una dintre companiile de vârf în ceea ce privește cercetarea pentru inovarea sistemelor legate de lumea teraselor, a materialelor și a grijii pentru mediu. Acestea sunt principalele motive care au determinat echipa noastră să lucreze pentru a da viață proiectului ETHERNO: noul decking 100% bambus carbonizat , în combinație cu sistemele EasyClick și EasyChange iDecking .

Bambusul, clasificat ca iarbă, crește mult mai repede decât lemnul și se numără printre cele mai abundente resurse de pe planetă. Procesele secrete și controlate de compresie și carbonizare oferă acestei punți, 100% naturale, performanțe ridicate în ceea ce privește rezistența, stabilitatea și durabilitatea . Să începem cu materia primă, și anume bambus ... Mulți vor întreba, cum este posibil să se facă o podea de bambus ??? De fapt, tija de bambus in centru este goală și înainte de a deveni ETHERNO Bamboo Decking trebuie să parcurgă o serie de pași care includ: tăierea tijelor, tratamentul, recompactarea și tăierea în lamele. Pentru a face acest lucru, se utilizează calitatea bambusului cu cea mai mare tulpină sau așa-numitul MOSO (Phyllostachys Edulis Moso).

Un proces secret de „carbonizare” patentat îi conferă calități INCREDIBILE în ceea ce privește duritatea, stabilitatea și designul. Ne confruntăm cu singurul etaj din lume, 100% natural, aproape indistinct de lemn, care nu se mișcă nici măcar un milimetru !!! Acest ultim punct este fundamental, întrucât cei care au avut deja de-a face atât cu pardoselile din lemn cât și cu cele compozite au trebuit cu siguranță să lucreze din greu pentru a-și controla stabilitatea în ceea ce privește schimbările bruște de temperatură.

Un alt detaliu care nu trebuie subestimat este că suprafața sa nu se desparte, permițând mersul cu picioarele goale într-o liniște deplină! ETHERNO BAMBOO Decking este soluția IDEALĂ pentru locuri cu trafic intens, cum ar fi baruri, restaurante, terase.

Pentru cei mai atenți la aspectul ecologic ecologic și ecologic al produselor, trebuie spus că bambusul este clasificat ca iarbă și se numără printre cele mai abundente resurse de pe planetă. Prin urmare, material cu importante certificări de mediu.

Care sunt principalele avantaje ale ETHERNO?

  • Lamele ecologice din bambus
  • Termocomprimat și carbonizat
  • Instalare inovatoare
  • Certificare FSC® la cerere
  • Stabilitate și durabilitate foarte ridicate
  • Rezistență puternică la intemperii
  • Deosebit de potrivit pentru locurile publice
  • Inatacabil de către viermi, insecte și putregai
  • Rezistență la foc BFL-S1

Bambus Carbonizat 20x140mm - EasyChange

343.20 Ron

Bambus Carbonizat 20x140mm - EasyClick

338.00 Ron

Bambus Carbonizat 18x137mm - EasyChange / EasyClick

343.20 Ron


 EasyChange
 EasyClick

 ETHERNO Bamboo

 flat

 Honey Brown

 20x140
 18x137

 1870