Parchet stratificat Solidfloor

Parchetul este poate cel mai intalnit tip de pardoseala, folosit cu precadere in camere si pe holurile locuintelor, dar si in cladirile comerciale, datorita texturii lemnoase solide, care ofera interiorului o senzatie de caldura si un aspect foarte elegant. Magazinul online e-parchet.ro va pune la dispozitie numeroase tipuri de parchet stratificat, ideale pentru orice suprafata si disponibile la preturi extrem de avantajoase.

Parchetul stratificat este o alegere moderna si extrem de confortabila, care poseda un farmec aparte si face ca podeaua sa arate absolut impecabil. Modelele de parchet triplustratificat sau dublustratificat prezinta o stabilitate dimensionala crescuta comparativ cu parchetul masiv. Acesta se datoreaza suprapunerii mai multor straturi de lemn asezate perpendicular unul peste altul.

Avantaje:

- 100% din lemn;

- Posibilitatea de montare pe incalzire in pardoseala;

- Montaj independent si rapid;

- Produsul poate fi utilizat imediat dupa ce a fost montat;

- Posibilitatea de a fi slefuit si renovat;

Colectiile de parchet stratificat ale magazinului nostru cuprind modele inedite adaptate oricarui design interior, astfel incat incaperile sa arate impecabil. Parchetul stratificat din gama Solidfloor iti ofera un confort sporit si suprafete perfecte pentru timp indelungat. Colectia de parchet stratificat Earth&Fire este ideala pentru un interior indraznet si un design foarte modern. Fiecare model al colectiei este rezultatul armoniei dintre natura si arhitectura moderna si ofera oricarei suprafete o identitate proprie si o structura distincta, armonizata de culori inedite, care ofera senzatia de spatios si modern.

Daca optati pentru un stil elegant, care sa transmita caldura si intimitate, parchetul din colectia New Classics va ajuta sa personalizati incaperea intr-un mod unic. Nuantele inchise si profunde amintesc de epoca neo clasica si ofera interiorului un aspect elegant si rafinat.

Colectia Vintage aduce tonuri foarte naturale si lemn pretios, ales pentru a oferi oricarei suprafete o semnatura unica. Frumusetea si bogatia trecutului este imprimata acestor modele de parchet pe care e-parchet.ro vi le pune la dispozitie.

Modelele cuprinse in colectia Life Style aduc un echilibru intre nuantele naturale si cele cu aspect mat sau lucios si sunt orientate spre un concept functional. Gri-ul este actorul principal al colectiei si este combinat cu cele mai interesante nuante calde si deschise, pentru a oferi un mix practic si modern. Colectia de baza a gamei Solid Floor a magazinului e-parchet.ro este reprezentata de Originals.

Aceasta aduce tonuri naturale extrem de pretioase care fac interiorul sa fie mai cald si mult mai elegant. Luciul extrem de rafinat constituie punctul de atractie principal al colectiei. Parchetul dublu stratificat sau triplustratificat reprezinta optiunea ideala pentru orice tip de incapere si va asigura o pardoseala cu un aspect impecabil timp indelungat. Modelele sunt disponibile la cele mai atractive preturi si va ofera numeroase avantaje pe termen lung. 

Colectia Earth & Fire
Colectia New Classics
Colectia Vintage
Colectia Life Style
Colectia Originals