PARCHET STRATIFICAT BARLINEK GRISSINI GRANDE

Web ID : BC1-DBE1-L05-BCR-D14180-F

BARLINEK

302.26 Ron

Solicita oferta personalizata

Parchet triplu stratificat din stejar dublu băiţuit. Perierea albă, teșirea celor patru laturi și acoperirea cu lacul alb mat îi confera o eleganță aparte, acompaniind perfect neutrul bejului. 

Parchetul stratificat Barlinek Grissini Grande face parte din colectia Taste of Life Collection de parchet stejar crem alb deschis triplustratificat, produsa de catre Barlinek. Acest model de parchet stejar deschis triplustratificat prezinta nuante crem, alb, pe toata suprafata lamelei de parchet. Suprafata superioara a lamelei de parchet este acoperita cu mai multe straturi de lac protector. Lacul are rolul de a proteja lamela de parchet impotriva uzurii si abraziunii.

Pentru a scoate in evidenta culoare si frumusetea fibrei lemnoase, lamela de parchet a fost supusa procesului de periere. Nuantele prezente pe lamela de parchet se imbina perfect cu periera si cu lacul mat. Grissini se poate integra cu usurinta in majoritatea stilurilor de amenajare actuale, fie ele clasice cat si moderne. Pentru curatarea si intretinerea acestui model de parchet va recomandam produsele profesionale Bona.

Dimensiuni: lățime [mm]: 180, lungime [mm]: 2200, grosime [mm]: 14 

Specificatii

Pretabil pentru
Incalzire in pardoseala
Esente
STEJAR

Parchet

Parchet masiv
ALBIT - LAC MAT
Parchet triplu stratificat
1 LAMELA

Posteaza o recenzie

Produse Asemanatoare