PARCHET STRATIFICAT BARLINEK CAPPUCCINO GRANDE

Web ID : BC1-DBE1-L05-C2Z-D14180-V

BARLINEK

247.52 Ron

Solicita oferta personalizata

Parchet triplu stratificat de stejar durabil și rezistent, cu o culoare delicată alb - crem. Înnobilat prin procesul de periere și vizual mărit prin procesul de teșire pe toate cele patru laturi.

Parchetul stratificat cu trei straturi de lemn și cinci straturi de lac de protecție. Suprafața perfect finisată nu necesită finisare suplimentară după instalare. Acest produs poate fi șlefuit și lăcuit de mai multe ori. Lacul de înaltă calitate asigură o rezistență ridicată la zgârieturi, un aspect rafinat și o durată de viață de cel puțin 25 de ani.

Acest model de parchet triplu stratificat din stejar alb prezintă nuanțe de bej, gri pe toată suprafața plăcii de parchet. Stratul de lemn de esență tare din partea superioară a plăcii de parchet este acoperit cu mai multe straturi de lac.

Lacul protejează placa de parchet împotriva uzurii și a abraziunii. Pentru a evidenția frumusețea stejarului și a culorii sale, placa de parchet a fost supusă unui proces de periere. Pentru a obține un efect optic special, marginile plăcii de parchet au fost texturate. Cu aceste caracteristici, Cappuccino Grande poate fi ușor de integrat în majoritatea stilurilor de design interior moderne sau clasice de astăzi.

Dimensiuni: lățime [mm]: 180, lungime [mm]: 2200, grosime [mm]: 14 

Specificatii

Pretabil pentru
Incalzire in pardoseala
Culoare
ALBIT - LAC MAT
Esente
STEJAR

Parchet

Parchet triplu stratificat
1 LAMELA

Posteaza o recenzie

Produse Asemanatoare