Colectia Vintage

PARCHET STRATIFICAT SOLIDFLOOR
COLECTIA VINTAGE

Modelele colectiei VINTAGE sunt realizate din lemn stratificat astfel incat acesta, atent selectionat, sa ofere caracter pardoselii. Tonurile naturale de baza vor face ca interiorul sa dobandeasca o imagine personala, nostalgica. 
Aspectul VINTAGE va da impresia ca pardoseala respectiva se afla in locuinta, de generatii. Astfel, orice model SOLIDFLOOR din aceasta colectie poarta propria semnatura, originala. 
Iata doua modele de interior traditional care se potriveste perfect cu modelele de parchet ale colectiei VINTAGE de la Solidfloor.

Colectia VINTAGE se adreseaza celor care prefera un interior traditional, decorat cu piese de mobilier lucrate manual. Un spatiu linistit si cochet, in nuante de maro si alb.
Nuantele de verde sau de verde olive definesc un interior calm, linistit. Alegeti un lampadar retro, in nuante de galben sau o veioza clasica asezata pe o masa din lemn. Adaugati pe canapea, o cuvertura rosie.


Iata si cateva dintre tipurile de pardoseala din aceasta colectie – Kilimanjaro, Matterhorn, Eiger, Tasmania, Guernsey, Mount Cook, Kinabalu, Jura, Bosporus, Caucasus, Himalaia, Alpi, Nebraska, etc.

Parchet stratificat Solidfloor ALPS
Parchet stratificat Solidfloor EVEREST

 STEJAR

 MARO DESCHIS - ULEIAT

 INCALZIRE IN PARDOSEALA

 1 LAMELA