Parchet stratificat Solidfloor

Promotii

Parchetul este poate cel mai intalnit tip de pardoseala, folosit cu precadere in camere si pe holurile locuintelor, dar si in cladirile comerciale, datorita texturii lemnoase solide, care ofera interiorului o senzatie de caldura si un aspect foarte elegant. Magazinul online e-parchet.ro va pune la dispozitie numeroase tipuri de parchet stratificat, ideale pentru orice suprafata si disponibile la preturi extrem de avantajoase.

Parchetul stratificat este o alegere moderna si extrem de confortabila, care poseda un farmec aparte si face ca podeaua sa arate absolut impecabil. Modelele de parchet triplustratificat sau dublustratificat prezinta o stabilitate dimensionala crescuta comparativ cu parchetul masiv. Acesta se datoreaza suprapunerii mai multor straturi de lemn asezate perpendicular unul peste altul.

PARCHET DUBLU STRATIFICAT SI TRIPLUSTRATIFICAT

Parchetul stratificat ofera un efect exotic si original si poate fi utilizat in orice incapere. Acesta poate fi de doua tipuri: parchet dublu stratificat si parchet triplu stratificat. Asa cum o indica si denumirea, modelul de parchet dublu stratificat este conceput din doua straturi de lemn, in vreme ce modelul de parchet triplustratificat contine trei straturi, unul nobil, finisat si doua straturi suport. 

Noi va punem la dispozitie o gama variata de modele de parchet dublu stratificat si triplustratificat, menite sa satisfaca toate gusturile. Ideal pentru orice tip de interior, fie el clasic sau modern, parchetul stratificat comercializat de e-parchet.ro este sigur, durabil si foarte stabil. Realizat din numeroase specii de lemn autohtone si exotice, parchetul stratificat al magazinului nostru beneficiaza de o mare varietate coloristica, dar si de modele lacuite si uleiate. Parchetul stratificat disponibil in magazinul online e-parchet.ro reprezinta o investitie inteligenta pe termen indelungat, datorita durabilitatii crescute si aspectului extrem de atragator. Parchetul stratificat prezentat de magazinul nostru poate fi montat cu usurinta pe orice suprafata. Aceasta trebuie sa fie uscata, plana, dura si lipsita de impuritati.   

Recomandam montarea parchetului dublustratificat prin lipire, iar cel triplustratificat poate fi montat prin lipire sau flotant. Perimetral se inchide pe margini cu plinte, care au un rol functional si estetic. Magazinul nostru va pune la dispozitie numeroase colectii de parchet stratificat care se potrivesc oricarui stil de design interior. In functie de acesta, puteti alege dintr-o gama diversa care va ofera numeroase modele extrem de pretioase. Puteti opta pentru un parchet dublu stratificat sau triplu stratificat realizat din diferite esente de lemn, uleiate, lacuite, periate, patinate, antichizate.

Parchetul stratificat este disponibil in numeroase combinatii de esente si culori, iar pardoselile se transforma in adevarate opere de arta. Multitudinea de culori si de forme ofera un efect fabulos, care este dublat la randul sau de rafinamentul pieselor de mobilier din incapere. O suprafata acoperita cu parchet triplustratificat sau parchet dublu stratificat se potriveste de minune oricarui ambient si asigura o armonie vizuala foarte placuta.

Avantaje:

- 100% din lemn;

- Posibilitatea de montare pe incalzire in pardoseala;

- Montaj independent si rapid;

- Produsul poate fi utilizat imediat dupa ce a fostmontat;

- Posibilitatea de a fi slefuit si renovat;

Colectiile de parchet stratificat ale magazinului nostru cuprind modele inedite adaptate oricarui design interior, astfel incat incaperile sa arate impecabil. Parchetul stratificat din gama Solidfloor iti ofera un confort sporit si suprafete perfecte pentru timp indelungat. Colectia de parchet stratificat Earth&Fire este ideala pentru un interior indraznet si un design foarte modern. Fiecare model al colectiei este rezultatul armoniei dintre natura si arhitectura moderna si ofera oricarei suprafete o identitate proprie si o structura distincta, armonizata de culori inedite, care ofera senzatia de spatios si modern.

Daca optati pentru un stil elegant, care sa transmita caldura si intimitate, parchetul din colectia New Classics va ajuta sa personalizati incaperea intr-un mod unic. Nuantele inchise si profunde amintesc de epoca neo clasica si ofera interiorului un aspect elegant si rafinat.

Colectia Vintage aduce tonuri foarte naturale si lemn pretios, ales pentru a oferi oricarei suprafete o semnatura unica. Frumusetea si bogatia trecutului este imprimata acestor modele de parchet pe care e-parchet.ro vi le pune la dispozitie.

Modelele cuprinse in colectia Life Style aduc un echilibru intre nuantele naturale si cele cu aspect mat sau lucios si sunt orientate spre un concept functional. Gri-ul este actorul principal al colectiei si este combinat cu cele mai interesante nuante calde si deschise, pentru a oferi un mix practic si modern. Colectia de baza a gamei Solid Floor a magazinului e-parchet.ro este reprezentata de Originals.

Aceasta aduce tonuri naturale extrem de pretioase care fac interiorul sa fie mai cald si mult mai elegant. Luciul extrem de rafinat constituie punctul de atractie principal al colectiei. Parchetul dublu stratificat sau triplustratificat reprezinta optiunea ideala pentru orice tip de incapere si va asigura o pardoseala cu un aspect impecabil timp indelungat. Modelele sunt disponibile la cele mai atractive preturi si va ofera numeroase avantaje pe termen lung. 

Colectia Earth & Fire
Colectia New Classics
Colectia Vintage
Colectia Life Style
Colectia Originals