PARCHET STEJAR LACUIT 13x115 mm

Web ID : STEJAR LACUIT

238.00 Ron 226.10 Ron

Solicita oferta personalizata

Dimensiuni: (300 - 1200) x 115 x 13mm

STEJAR LACUIT MAT, BIZOTAT

Prezinta o textura aspra, neuniforma, fibra dreapta - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care prezinta nuante specifice. Produsul corespunde standardului European. Din punct de vedere al calitatii, parchetul din stejar este clasificat astfel:

Permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu relexe de la inchis spre deschis pe directia fibrei, pe fata principala maxim 3 noduri cu diametrul maxim de 5 mm si alburn cu latimea de maxim 10mm pe maxim 30% din lungimea piesei la maxim 30% din pachet;

Prezinta in general o culoare maron deschis, luminos, cu reflexe aurii. Dupa cateva luni de la aplicarea finisajului nuanta de baza capata reflexe mai inchise.

Referitor la instalarea parchetului, este obligatorie scoaterea lui din folie si banda, cu minim 10 zile, pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui. Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat.

Poate fi utilizat in constructii civile, sculptura, furnire decorative, mobilier, pardoseala (parchet), amenajari interioare si exterioare, etc.

Trebuie mentionat Stejarul este un lemn de o duritate medie, rezistent la inconvoiere si rupere medie, stabilitate dimensionala medie.

Specificatii

Pretabil pentru
INCALZIRE IN PARDOSEALA
Culoare
MARO DESCHIS
Esente
STEJAR

Parchet

Parchet masiv
LACUIT

Posteaza o recenzie

Produse Asemanatoare