Confidentialitate

Culegerea si procesarea datelor personale

In timpul vizitei dvs. pe site-urile noastre, serverul web inregistreaza urmatoarele date standard: adresa IP care v-a fost alocata de provider-ul de servicii Internet, pagina Internet de la care veniti, paginile internet vizitate pe site-urile noastre precum si data si durata vizitei dvs. Datele dvs. personale nu vor fi salvate decat atunci cand ni le oferiti dvs., de exemplu atunci cand va inregistrati, cand participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii .

Posibilitatea de a alege

Datele dvs. personale vrem sa le folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si eventual pentru a va solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru ne puteti comunica oricand decizia dvs. pentru a actiona in consecinta. Pentru relatii suplimentare vezi website-ul respectiv.

Dreptul la informare

La cererea dvs. e-Parchet.ro va va comunica conform prevederilor legale in vigoare, in scris si cat se poate de repede, daca si ce fel de date personale au fost salvate de noi. Daca sunteti inregistrat ca utilizator va oferim posibilitatea de a vizualiza, sterge sau modifica personal datele salvate. Informatiile incorecte existente in baza de date, in ciuda eforturilor noastre depuse in vederea actualizarii lor, le vom corecta la cererea dvs.