Parchet destinat bailor

Parchet destinat bailor
Pardoselile din lemn destinate bailor,sunt un element de personalizare al acestui spatiu,un semn de individualitate,si o expresie a stilului de viata. 

 

A.D.O.B. VERTICAL GRUP va propune parchetul DESIGN PARQUET,structurat pe imbinarea nut feder cu garnitura de cauciuc.
                                         
Parchetul rezistent la apa, este acoperit cu cateva straturi succesive de ceara si rasini care ii confera impermeabilitate si impiedica patrunderea apei in straturile inferioare. Drept urmare, se obtine un finisaj mult mai rigid, mai silentios (cu pana la 25%), mai durabil si, ce e mai important, care poate fi expus fara probleme in medii cu umiditate ridicata pe perioade prelungite de timp.
Ideal pentru baie sunt dimensiunile de lamelă cât mai mari si esențele de lemn mai puțin sensibile la umiditate, care au si un coeficient de contracție și dilatație foarte scăzut, ca de exemplu parchet Merbau, Doussie, Teak, Stejar Afumat sau Cumaru.
Cu cât un parchet in baie este mai bine întreținut, cu atât este mai bine protejat impotriva apei iar durata de viața se prelungește considerabil. In cazul în care sunt luate în considerare toate aspectele referitoare la o podea din lemn în baie, iar montajul parchetului și prima întreținere sunt efectuate profesional și corect, atunci puteți să vă bucurați de frumusețea lemnului.
O temperatură cuprinsă intre 20-23 de grade Celsius, cu o umiditate relativă a aerului cuprinsă intre 40% si 65%, sunt premizele ideale pentru un parchet montat in baie,
Parchetul care rezista la apa se curate si se intretine la fel ca modelele obisnuite/standard, cu mentiunea ca, periodic (producatorii indica un termen de 5 ani), ar trebui acoperit cu un nou strat de ceara, care ii va prelungi viata. Durata de viata a acestui tip de finisaj variaza intre 15 si 25 de ani.
Parchetul pentru baie imbina rezistenta foarte buna la umiditate cu confortul unei pardoseli naturale din lemn.

A.D.O.B. VERTICAL GRUP va ajuta sa definiti in mod constient spatiul de locuit prin produsele sale.
Putem fi contactati la numerele de telefon: 0721.494.093 si 0723.534.838. Corespondenta o asteptam pe adresa de posta electronica: office@e-parchet.ro.

 

SOLICITA OFERTA