Parchet cu model artistic

Parchet cu model artistic

A.D.O.B. VERTICAL GRUP va ofera modele de parchet personalizat, din gama INDUS PARQUET, in componenta carora intra o diversitate de design-uri de medalioane si borduri. Suntem experti in pardoseli decorative rezidentiale, dar si comerciale, astfel incat sa beneficiati de o podea sofisticata si atractiva. Parchetul artistic poate fi produs atat masiv cat si stratificat, din diferite esente, nuante sau culori si se face doar la comanda.  In general se lucreaza pe proiect cu fiecare client in parte.
El da un aer sofisticat incaperii in care este montat. Atat parchetul modern cat si cel clasic sau antichizat combinat cu diferite stiluri de mobilier te introduce intr-un mod de viata nou si elegant. Tipurile de imbinari ale colectiei noastre sunt: Paris, Orleans, Rodez, Nice, Dijon, Triple, Lyon si Monaco. Tipurile de lemn exotic din care se confectioneaza modelele enumerate anterior sunt: CUMARU, IPÊ, JATOBÁ, MARFIM, PEROBINHA, SUCUPIRA, AMÊNDOLA, TAUARI, CARVALHO


A.D.O.B. VERTICAL GRUP va recomanda parchetul cu model artistic de la INDUS PARQUET. Acesta este de o calitate superioara, se poate instala sub forma flotanta sau lipita. Se foloseste lemn nobil, prelucrat manual obtinandu-se astfel un produs cu un design exclusiv gata pentru a fi instalat. Aduce o nota speciala atat locuintelor rezidentiale cat si birourilor, saloanelor putand fi astfel montat in orice tip de locatie Iata cateva exemple grafice de imbinari din Colectia Versailles, de la stanga la dreapta: PARIS, ORLEANS, RODEZ, NICE si DIJON TRIPLE:
 
 


Timpul necesar montarii este mult diminuat, iar rezultatul final va da o eleganta speciala camerei.

A.D.O.B. VERTICAL GRUP , sector 1, Bucuresti – Tel. 0721.494.093 – email: office@e-parchet.ro

SOLICITA OFERTA