ADEZIV BICOMPONENT MAPEI ULTRABOND P913 2K PLUS LIGHT - 10KG

Web ID : ADEZIV BICOMPONENT MAPEI ULTRA

257.93 Ron

Solicita oferta personalizata

Nou

Descriere si specificatii tehnice

Ultrabond P913 2K este un adeziv constituit din doua componente: un polimer epoxi-poliuretanic (componentul A) si un intaritor sub forma de pasta (componentul B). Consistenta acestora este una speciala, avand ca efect o amestecare si preparare mai usoara.Produsul se transforma intr-un film cu inalte caracteristici de aderenta pe multe tipuri de strat suport, inclusiv pe suporturile neabsorbante (ex: pardoseli chimice).

Pregatirea suportului: stratul suport sa fie plan, uscat, curat si fara praf. Daca umiditatea din sapa este mai mare de 2%, dar nu mai mare de 5%, masurata cu higrometru cu carbid, se va aplica ma intai o rasina epoxidica bicomponenta cu rol de bariera de vapori, cum ar fi Primer MF, Eco Prim PU 1K sau Triblock P.

Mod de aplicare: se amesteca cele doua componente A+B ale adezivului Ultrabond P913 2K, cu ajutorul unui mixer electric, la o turatie redusa, pana se obtine un amestec cu o culoare uniforma si o consistenta omogena. Aplicarea se va face cu ajutorul unei spatule Mapei pentru lemn. Pe tot perimetrul pardoselii lasati un rost de 1 cm intre parchet si pereti. Nu aplicati adeziv pe lateralele lamelelor de parchet.

Informatii suplimentare:

  • timp deschis - o ora, in conditii normale de lucru (23 grade Celsius);
  • pietonabil pentru trafic usor in 24 ore;
  • raschetare dupa 3 zile (in functie de sezon);
  • durata amestec - 60 minute;
  • timp de corectie - 2 ore;
  • temperatura de aplicare - 10-30 grade Celsius;
  • consum - circa 1-1.5 kg/mp, in functie de tipul substratului si dimensiunea parchetului.

Se curata de pe scule sau parchet prefinit cat timp este proaspat, cu solutie speciala Cleaner L. Urmele de adeziv intarit ramase se pot indeparta folosind decapant Pulicol 2000.

Setul Ultrabond P913 2K are greutatea de 10 kg: componentul A - galeata de 9 kg, componentul B - cutie de 1 kg.

Specificatii tehnice

Brand

Mapei

Aspect

pasta

Model

P913 2K

Compozitie material

polimer epoxi-poliuretanic si intaritor

Utilizare

profesionala; pentru lipirea parchetului masiv clasic si parchetului stratificat finisat, pentru sapa clasica pe baza de ciment, sapa cu uscare rapida, podea existenta din lemn, placi ceramice, mozaic si pe sape anhidrite

Timp de punere in opera (min)

60

Mod de ambalare

galeata

Culoare

bej cu alb galbui

Consum (Kg/mp)

1-1.5

Flexibilitate

Da

Posteaza o recenzie